Bebés

Introducció, ambientació i estimulació en el medi aquàtic dirigit a xiquets de 8 a 36 mesos.

Infants

Cursos d’ensenyament dirigits a xiquets/es de 3 a 5 anys d’edat.

Xiquets

Cursos especialment dissenyats per a xiquets de 6 a 14 anys.

Adults

Cursos adreçats a adults i joves que busquen realitzar una activitat física amb la que es treballa tot el cos de forma conjunta, millorant la seua capacitat aeròbica i la força muscular, al mateix temps que aprenen a nadar adequadament.

3ªEdat

Cursos adreçats a la gent gran (jubilats i pensionistes) que busquen mantenir-se actius amb una activitat física segura i d’intensitat adequada.

Aiguafitness

Amb l’aiguafitness, es combinen els avantatges de l’exercici aeròbic, amb els beneficis relaxants i d’impacte de l’aigua. Tot açò realitzat a un ritme adequat al medi i animats per personal tècnic especialitzat en l’activitat.

Aiguasalus

Activitat dirigida a persones amb problemes motors (recuperació d’intervencions quirúrgiques de muscles, genolls…) i problemes d’esquena.

Natació adaptada

Classes individualitzades amb un treball específic i adaptat a cada cas particular. Distròfies musculars, paràlisis cerebrals, autisme, intervencions quirúrgiques en procés de rehabilitació, etc.

Informació cursos aigua

Inscripcions 1º torn i anuals

A partir del 24 d’agost de 2021 es realitzaran les inscripcions per als cursos de natació del 1º torn i anuals per rigorós ordre d’inscripció fins cobrir l’oferta de places destinada a cada activitat.

Dates de renovació de la plaça

Una vegada adquirida la plaça tant en activitats anuals com trimestrals, podràs mantindre-la durant tot el curs, respectant els períodes de renovació.

  • 2º Torn (Gen-Març 2022): Del 29 de Novembre al 15 de Desembre
  • 3º Torn (Març-Juny 2022): Del 14 de Febrer al 6 de Març

Noves inscripcions

Després del període de reserva de places i fins que comence l’activitat, s’obri la matricula per a nous usuaris:

  • 2º Torn (Gen-Març 2022): A partir del 16 de Desembre
  • 3º Torn (Març-Juny 2022): A partir del 7 de Març

Les noves inscripcions es realitzaran per rigorós ordre de llista d’espera fins cobrir l’oferta de places destinada a cada activitat.

 

Descomptes

  • 25 % de descompte en cursos d’aigua (excepte natació terapèutica) per als abonats de bany lliure (abonaments anuals, 2 o 1 trimestres) i socis de la instal·lació.
  • Per al col·lectiu de majors de 65 anys i col·lectius especials s’han creat programes especials amb una important reducció en el preu.

IMPORTANT: Depenent de la situació epidemiològica i de les normes que establisquen les autoritats sanitàries per la COVID-19, així com els acords aprovats per l’Excm Ajuntament d’Algemesí, la programació d’activitats així com els horaris d’obertura de la instal·lació poden patir canvis y/o cancel·lacions

CALENDARI DE CURSOS I ACTIVITATS AQUÀTIQUES
CONDICIONS PER LA CONTRACTACIÓ D'ABONAMENTS

–>