Fitness i Box exterior

  • ABONAMENT FITNESS: El programa d’activitats de l’abonament fitness, és molt variat i contínua- ment anirà incorporant les últimes novetats en activitats esportives. Amb el teu abonament fitness, disposes d’accés a més de 50 hores setmanals d’activitats, distribuïdes en:
  1. ACTIVITATS CARDIOVASCULARS: El principal objectiu és el d’augmentar la freqüència cardiaca i de respiració durant l’ús de grans grups musculars de forma repetitiva i rítmica.
  2. ACTIVITATS MUSCULARS: El principal objectiu és treballar la massa muscular per tonificar-la i incrementar-la. Faciliten l’entrenament físic amb la seguretat d’un baix risc de lesió com Pump, G.A.C., TRX, AXIS 360o, CX, Boot Camp…
  3. ACTIVITATS COS-MENT: Ajuden a mantenir un equilibri entre cos i ment. Milloren el coneixement del propi cos i ajuden a prevenir lesions com Balance, Ioga i Pilates.
  4. ACTIVITATS D’AIGUA: Activitats realitzades a la piscina on es combina el treball cardiorespiratori amb l’enfortiment dels músculs inspirats en rutines d’aiguafitness com Aquasport i AquaFitMat.
  5. ACTIVITATS FITNESS (règim tancat): Si vols gaudir d’una preferència de 5 dies d’antelació per a reservar i assegurar-te la teua plaça en aquelles activitats que més t’interessen, ho pots fer a través d’aquestes quotes mensuals:

Aquest horari de la dreta és, aproximadament, el previst per a les activitats dels mesos d’Octubre fins a Juny, no obstant, podrà patir canvis en funció de l’assistència a les diferents activitats. A més, durem a terme algunes activitats novedoses al llarg de la temporada que pot ser s’incloguen en aquesta graella.

Mensualment es revisarà i es publicarà, en els distints canals d’informació, l’horari amb els instructors assignats a cada activitat.

Box exterior: zona destinada íntegrament a la pràctica d’una gran varietat d’exercicis funcionals. A la zona funcional i al seu material podràs accedir per practicar alguna de les activitats fitness que et proposem o de forma lliure als horaris amb disponibilitat de monitor de sala OPEN ZONE.

IMPORTANT: Depenent de la situació epidemiològica i de les normes que establisquen les autoritats sanitàries per la COVID-19, així com els acords aprovats per l’Excm Ajuntament d’Algemesí, la programació d’activitats així com els horaris d’obertura de la instal·lació poden patir canvis y/o cancel·lacions.

QUOTA ABONAT PISCINA COBERTA D’ALGEMESÍ

Si ja ets usuari de la instal·lació (abonat trimestral, anual o cursillista), pots accedir a la totalitat de serveis (gimnàs i activitats fitness) amb un preu molt reduït.

  • Podràs assistir a totes les activitats dirigides setmanals.
  • Podràs utilitzar la sala de musculació amb 20 hores setmanals d’assessorament personalitzat dirigit pels nostres tècnics (llicenciats en educació, especialistes en entrenament en sala)

IMPORTANT: Depenent de la situació epidemiològica i de les normes que establisquen les autoritats sanitàries per la COVID-19, així com els acords aprovats per l’Excm Ajuntament d’Algemesí, la programació d’activitats així com els horaris d’obertura de la instal·lació poden patir canvis y/o cancel·lacions.

–>