VOLS FORMAR PART DE LA FAMÍLIA +QVIDA?

Enguany, hem decidit realitzar el nostre clàssic «llibret» de forma virtual. Amb esta acció aconseguim que siga accesible per a tots de forma fàcil i també ser un poc més responsables amb el medi ambient.

IMPORTANT: Depenent de la situació epidemiològica i de les normes que establisquen les autoritats sanitàries pel COVID-19, esta programació i horaris pot patir canvis i/o modificacions.

HORARIS E INSTAL·LACIONS

Instal·lació

Del 1 de Septembre al 30 de Juny

De dilluns a divendres de 07:00 a 22:30 hores.

Dissabte de 08:00 a 20:00 hores.

Diumenge 09:00 a 14:00 hores.

Del 1 al 31 de Juliol

De dilluns a divendres de 07:00 a 22:00 hores.

Dissabte de 08:00 a 20:00 hores.

Diumenge 09:00 a 14:00 hores.

Gimnàs

L’horari d’obertura serà el mateix que el de la instal·lació.

L’accés dels usuaris al servei de gimnàs es tancarà 1 hora abans del tancament de la instal·lació de forma que es garantisca l’eixida dels usuaris a l’horari de tancament indicat. L’horari del monitor de sala apareixerà publicat al tauló d’anuncis del gimnàs.

IMPORTANT: Depenent de la situació epidemiològica i de les normes que establisquen les autoritats sanitàries per la COVID-19, així com els acords aprovats per l’Excm Ajuntament d’Algemesí, la programació d’activitats així com els horaris d’obertura de la instal·lació poden patir canvis y/o cancel·lacions.

Dies de tancament

Setembre 2020 – 8

Octubre 2020 – 9 i 12

Novembre 2020 – 1

Desembre 2020 – 6, 8 i 25

Gener 2021 – 1 i 6

Març 2021 – 19

Abril 2021 – 2, 4 i 5

Maig 2021 – 1

Juny 2021 – 12 i 24

Agost 2021 – Tot el mes

Dies amb horari especial

Desembre 2020 – 24 i 31, obert de 07:00 a 14:00 hores.

Març 2021 – 18, obert de 07:00 a 20:00 hores.

Abril 2021 – 1, obert de 07:00 a 14:00 hores.

3, obert de 08:00 a 14:00 hores.

Important: Depenent de la situació epidemiològica i de les normes que establisquen les autoritats sanitàries per la COVID-19, així com els acords aprovats per l’Excm Ajuntament d’Algemesí, la programació d’activitats així com els horaris d’obertura de la instal·lació poden patir canvis y/o cancel·lacions.

Informació general

Piscina Coberta Municipal

C/Joan Fuster s.n

46680 Algemesí (València)

Tfn: 962 42 10 90

Mòbil: 638 64 66 33

administracio@piscinalgemesi.com

NORMATIVA D'ÚS DE LES INSTAL·LACIONS

ACCÉS LLIURE – TARIFES I ABONAMENTS

Com a usuari de la piscina podràs utilitzar la piscina tots els dies d’obertura, dins l’horari d’obertura, d’acord amb allò que tingues contractat.

En cada franja horària, hi haurà un mínim de 2 carrers del got gran, destinats de forma exclusiva per al bany lliure.

Si vols consultar el nombre de carrers disponibles per cada hora, ho pots fer diàriament abans d’entrar, al tauló d’anuncis de la piscina.

Depenent de la situació epidemiològica i de les normes que establisquen les autoritats sanitàries per la COVID-19, així com els acords aprovats per l’Excm Ajuntament d’Algemesí, la programació d’activitats així com els horaris d’obertura de la instal·lació poden patir canvis y/o cancel·lacions.

POLSERA D’ACCÉS A LA INSTAL·LACIÓ
Si et matricules per primera vegada en la piscina, hauràs d’abonar 10,74€ per a la confecció de la polsera d’accés a la instal·lació. Esta polsera és personal i intransferible i et permetrà accedir als diferents serveis que hages contractat.

La polsera et servirà per als diferents serveis futurs que contractes, però en cas de pèrdua o deteriorament imprudent de la polsera, s’abonaran 6,44 € per a la confecció d’una nova.

ENTRADES D’ACCÉS LLIURE

ABONAMENTS

Condicions per a la contractació d'abonaments

CURSOS I ACTIVITATS AQUÀTIQUES

CALENDARI CURSOS I ACTIVITATS AQUÀTIQUES

DATES DE RENOVACIÓ DE LA PLAÇA

Una vegada adquirida la plaça tant en activitats anuals com trimestrals, podràs mantindre-la durant tot el curs, respectant els períodes de renovació.

 • 2o Torn (Gen-Març 2021): De l’1 al 15 de Desembre
 • 3ER Torn (Març-Juny 2021): Del 22 de Febrer al 7 de Març

Per facilitar la renovació de plaça és convenient que domicilies el pagament de la inscripció.

NOVES INSCRIPCIONS
Després del període de reserva de places i fins que comence l’activitat, s’obri la matricula per a nous usuaris:

 • 2o Torn (Gen-Març 2021): A partir del 16 de Desembre
 • 3ER Torn (Març-Juny 2021): A partir del 8 de Març

Les noves inscripcions es realitzaran per rigorós ordre de llista d’espera fins cobrir l’oferta de places destinada a cada activitat.

DESCOMPTES

 • 25 % de descompte en cursos d’aigua (excepte natació terapèutica) per als abonats de bany lliure (abonaments anuals, 2 o 1 trimestres) i socis de la instal·lació.
 • Descomptes per unitats familiars 30 % de descompte en el 3o membre de la mateixa unitat familiar inscrits a cursos (excepte programa aigua salus)
 • Per al col·lectiu de majors de 65 anys i col·lectius especials s’han creat programes especials amb una important reducció en el preu.

IMPORTANT: Depenent de la situació epidemiològica i de les normes que establisquen les autoritats sanitàries per la COVID-19, així com els acords aprovats per l’Excm Ajuntament d’Algemesí, la programació d’activitats així com els horaris d’obertura de la instal·lació poden patir canvis y/o cancel·lacions

Bebés (de 8 a 36 mesos)

Introducció, ambientació i estimulació en el medi aquàtic dirigit a xiquets de 8 a 36 mesos.
La duració de les sessions serà d’entre 30 i 45 minuts.

MATERIAL NECESSARI

 • Bolquer per al bebé
 • Barnús, tovallola i xancletes
 • Gorret de natació
 • Moltes ganes de passar-s’ho bé

NIVELLS
Per a inscriure’s al Nivell 2 ha d’haver assistit abans al Nivell 1 i que el monitor/a d’aquest ho crega convenient.

Nivell 1 – Dels 8 als 36 mesos – Acompanyament necessari

Nivell 2 – Dels 24 als 36 mesos – Acompanyament NO necessari

Infants (de 3 a 5 anys)

Cursos d’ensenyament dirigits a xiquets/es de 3 a 5 anys d’edat.

Es treballa d’acord amb l’edat i el nivell de familiarització del xiquet amb 3 nivells: infants baix, mig i alt.

Got menut: baix i mig

Got gran: alt

 

Xiquets (de 6 a 14 anys)

Cursos especialment dissenyats per a xiquets de 6 a 14 anys.
Es treballa d’acord amb l’edat i en funció del nivell de destresa de cada xiquet, d’acord amb aquests nivells diferenciats:

Got gran

 • Iniciació (6 a 9 anys) Iniciació (1) als estils de natació (crol, esquena i braça). Han de nadar 5-15 metres sense material auxiliar.
 • Mitjà (8 a 11 anys) Iniciació (2) als estils de natació (crol, esquena i braça). Han de nadar 25 metres sense material auxiliar i de forma fluida.
 • Perfeccionament (10 a 14 anys) Perfeccionament (1) dels estils de natació (crol, esquena i braça) i introducció de papallona. Han de nadar 50 metres de forma fluida.

Adults

Cursos adreçats a adults i joves de totes les edats que busquen realitzar una activitat física amb la que es treballa tot el cos de forma conjunta, millorant la seua capacitat aeròbica i la força muscular, al mateix temps que aprenen a nadar adequadament.

Sessions dirigides per professorat especialitzat.

L’objectiu del curs és diferent en funció dels nivells de treball:

 • Iniciació: ensenyament de les habilitats bàsiques de la natació (flotació, respiració i coordinació amb els estils de natació)
 •  Mitjà: millora dels estils de natació juntament de la condició física.
 • Perfeccionament: treball de tècnica específica amb l’entrenament de la natació.

introducció a

3ªedat

Cursos adreçats a la gent gran (jubilats i pensionistes) que busquen mantenir-se actius amb una activitat física segura i d’intensitat adequada.

L’objectiu fonamental d’aquests curs és obtenir el màxim partit dels beneficis psicofisiològics que ens aporta el medi aquàtic.

 • Aprenentatge bàsic d’habilitats aquàtiques.
 • Treballs de flexibilitat, tonificació i relaxació muscular.
 • Totes les sessions es realitzen al got xicotet

Programa amb una important reducció de preus, especialment indicat per a jubilats i pensionistes

Aigua-Fitness

Amb l’aiguafitness, es combinen els avantatges de l’exercici aeròbic, amb els beneficis relaxants i d’impacte de l’aigua. Tot açò realitzat a un ritme adequat al medi i animats per personal tècnic especialitzat en l’activitat.

Aigua Salus

Tots els serveis inclosos dins el programa aigua-salus són realitzats i supervisats per un fisioterapeuta col·legiat.

NATACIÓ DE COLUMNA

Activitat dirigida a persones amb problemes motors (recuperació d’intervencions quirúrgiques de muscles, genolls…) i problemes d’esquena.

Permet alleugerar dolors adquirits per mals hàbits, guanyar mobilitat articular i força, reduint les tensions de l’estrès diari. Servei orientat també per al tractament de problemes degeneratius de l’edat (osteoporosi, artrosi, etc.).

Es requereix omplir la fitxa de salut per a què el fisioterapeuta valore les patologies observades i determine els exercicis més adequats.

RECUPERACIÓ D’ESQUENA PER A MENORS DE 20 ANYS

Servei dirigit a xiquets i joves menors de 20 anys amb problemes a la columna: d’escoliosi (desviació columna), cifosi (columna corba), hiperlordosi… per als quals el metge recomana l’activitat aquàtica

Activitat orientada a la correcció d’aquestes desviacions i l’enfortiment del cos en el seu conjunt i l’esquena en particular per mig del treball de la natació adaptada.

S’ha d’aportar un informe mèdic i cal un nivell mínim de natació.

NATACIÓ ADAPTADA

Classes individualitzades amb un treball específic i adaptat a cada cas particular. Distròfies musculars, paràlisis cerebrals, autisme, intervencions quirúrgiques en procés de rehabilitació, etc.

L’objectiu bàsic és aconseguir una millora del nivell de vida d’aquestes persones per mig de l’activitat aquàtica.

Activitat especialment indicada en el treball muscular i articular dels membres inferiors, així com per al treball en persones amb especials dificultats motrius on s’aprofita l’hipogravidesa de l’aigua per a la realització d’exercicis adaptats a les seues necessitats.

Imprescindible entrevista prèvia amb el fisioterapeuta. És requereix omplir la fitxa de salut per a què el fisioterapeuta valore les patologies observades i determine el tractament més adequat.

HORARIS I PREUS

Horaris a determinar en funció de la discapacitat i la disponibilitat del servei de fisioteràpia i el pacient.

GABINET DE FISIOTERÀPIA

Consulta de fisioteràpia per al tractament de lesions musculars i articulars, fisioteràpia esportiva etc.

El tractament pot consistir en la pràctica d’un massatge terapèutic, relaxant o l’aplicació de diferents tipus de tractaments per a les patologies observades (Embenat funcional, drenatge limfàtic, tècniques miofascials…)

HORARIS

Els horaris són molt variats, en funció de la disponibilitat horària dels usuaris i el fisioterapeuta de la Piscina.

Cal sol·licitar cita prèvia al mostrador.

FITNESS

ABONAMENT FITNESS

El programa d’activitats de l’abonament fitness, és molt variat i contínua- ment anirà incorporant les últimes novetats en activitats esportives.
Amb el teu abonament fitness, disposes d’accés a més de 50 hores setmanals d’activitats, distribuïdes en:

ACTIVITATS CARDIOVASCULARS

El principal objectiu és el d’augmentar la freqüència cardiaca i de respiració durant l’ús de grans grups musculars de forma repetitiva i rítmica.

ACTIVITATS MUSCULARS

El principal objectiu és treballar la massa muscular per tonificar-la i incrementar-la. Faciliten l’entrenament físic amb la seguretat d’un baix risc de lesió.
· Pump, G.A.C., TRX, AXIS 360o, CX, Boot Camp…

ACTIVITATS COS-MENT

Ajuden a mantenir un equilibri entre cos i ment. Milloren el coneixement del propi cos i ajuden a prevenir lesions.
· Balance, Ioga i Pilates

ACTIVITATS D’AIGUA

Activitats realitzades a la piscina on es combina el treball cardiorespiratori amb l’enfortiment dels músculs inspirats en rutines d’aiguafitness
· Aquasport i AquaFitMat

Aquest horari és, aproximadament, el previst per a les activitats dels mesos d’Octubre fins a Juny, no obstant, podrà patir canvis en funció de l’assistència a les diferents activitats. A més, durem a terme algunes activitats novedoses al llarg de la temporada que pot ser s’incloguen en aquesta graella.

Mensualment es revisarà i es publicarà, en els distints canals d’informació, l’horari amb els instructors assignats a cada activitat.

IMPORTANT: Depenent de la situació epidemiològica i de les normes que establisquen les autoritats sanitàries per la COVID-19, així com els acords aprovats per l’Excm Ajuntament d’Algemesí, la programació d’activitats així com els horaris d’obertura de la instal·lació poden patir canvis y/o cancel·lacions

Si el que vols és acudir a un horari concret a qualsevol de les activitats fitness, reserva la teua plaça en tancat, segons estos preus mensuals:

QUOTA ABONAT PISCINA COBERTA D’ALGEMESÍ

Si ja ets usuari de la instal·lació (abonat trimestral, anual o cursillista), pots accedir a la totalitat de serveis (gimnàs i activitats fitness) amb un preu molt reduït.

 • Podràs assistir a totes les activitats dirigides setmanals.
 • Podràs utilitzar la sala de musculació amb 20 hores setmanals d’assessorament personalitzat dirigit pels nostres tècnics (llicenciats en educació, especialistes en entrenament en sala)
Condicions per a la contractació d'abonaments

Zona funcional exterior 

Destinada íntegrament a la pràctica d’una gran varietat d’exercicis funcionals. A la zona funcional i al seu material podràs accedir per practicar alguna de les activitats fitness que et proposem o de forma lliure als horaris amb disponibilitat de monitor de sala OPEN ZONE.

IBERIAN TRAIN 

Sessions orientades a l’entrenament de OCR (obstacle course race). Durant les sessions es combinaran exercicis de carrera, amb estacions i obstacles distribuïts en les diferents zones d’entrenament 

BOOT CAMP 

Sessions d’entrenament militar, distribuïdes per estacions o zones de treball diferents:

  • CARD: Zona de cardio
  • HARD: Zona de força
  • FUNC: Zona estructura funcional
  • CORE: Zona de treball abdominal
  • PLYO: Zona de pliometria

SERVEI D’ASSESSORAMENT SALA DE MUSCULACIÓ

Al servei de sala de musculació, disposaràs d’assessorament personalitzat dirigit pels nostres tècnics.

Els monitors de sala (llicenciats en educació física), et prepararan rutines d’entrenament adaptades als teus objectius personals.

Pregunta per l’entrenador de sala disponible al teu horari i deixa’t aconsellar.

ENTRENAMENT PERSONAL

No obstant, si el que necessites és una atenció més individualitzada per part dels nostres instructors, es disposa del servei d’entrenament personal. 1 Sessió = 1 hora.

Horari a convenir. Consulteu al mostrador.

Entrenament de natació: Millora la teua tècnica, el teu nivell de natació o prepara’t proves físiques/competicions amb sessions individuals, dirigides per professionals amb experiència en el món de la natació.

Acondicionament físic: Servei de treball individualitzat, on podràs aprendre a executar múltiples exercicis sense risc de lesions, millorar la teua condició física i incrementar el teu rendiment esportiu. Tot amb una dosi extra de motivació per part dels nostres monitors.

IMPORTANT: Depenent de la situació epidemiològica i de les normes que establisquen les autoritats sanitàries per la COVID-19, així com els acords aprovats per l’Excm Ajuntament d’Algemesí, la programació d’activitats així com els horaris d’obertura de la instal·lació poden patir canvis y/o cancel·lacions.

Suscríbete al Blog

Si quieres recibir información relacionada con nuestras instalaciones, actividades, abonos, ofertas y noticias déjanos tu e-mail y te mantendremos informado de todas las novedades.

–>